Blogin päätösteksti

Viimeisen kahden kuukauden aikana olemme blogiteksteissämme käsitelleet lastensuojelun eri osa-alueita sekä lasten ja nuorten hyvinvointiin liittyviä teemoja. Kokemusta lastensuojelusta ei suurimmalla osalla blogikirjoittajista ollut ja olemme kokeneet sen hyväksi tavaksi oppia ja saada näkemyksiä aiheeseen liittyen. Lastensuojeluun liittyviä artikkeleita, uutisjulkaisuja ja lähteitä löytyy runsaasti ja monipuolisesti, joka on helpottanut postausten tekemistä ja uuden oppimista. Toisaalta omakohtaisen kokemuksen puuttuminen ja aihealueiden rajaaminen oli juuri tästä syystä haastavaa. Lastensuojelu on erittäin laaja kokonaisuus, johon liittyy monia eri aihealueita ja aikataulullisesti oli lähes mahdotonta perehtyä syvällisemmin tähän aiheeseen, vaikka halua olisi löytynyt.

Kirjoitimme muun muassa lasten ja nuorten mielenterveydestä, lastensuojelun rajoitustoimenpiteistä sekä sosiaalityöntekijöiden vaihtuvuudesta. Haastattelimme perhe- ja kuntouskeskuksen ohjaajaa ja perehdyimme moniammatillisuuteen, koronapandemiaan ja alkoholin käyttöön. Pyrimme pitämään blogitekstit mahdollisimman monipuolisina, jotta kokoaisimme laajasti yhteen mielipiteitä, faktapohjaista tietoa sekä ajankohtaisia uutisaiheita.

Blogin ylläpitäminen oli kaiken kaikkiaan mielenkiintoista ja kivaa vaihtelua raporttien kirjoittamiseen. Julkaisujen aikatauluttaminen oli hyväksi havaittu ja kaikki kokivat tehtävän mukaansatempaavaksi.

Kiitämme ryhmäläisiä ja lukijoitamme yhteisestä matkasta! =)

Terkuin Johanna, Mikael, Eve ja Laura

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi