Kiitos matkaseurasta tuntemattomaan ja turvalliseen!

Kuva Gerd Altmann Pixabaystä

Syksy lähenee loppuaan ja samalla päättyvät myös jotkin tämän lukuvuoden kursseistamme. Niin käy nyt myös tämän syksyn PaSoVan kohdalla. Samalla päättyy yhteinen matkamme Tuntemattomaan ja turvalliseen -blogin parissa.

Olemme syksyn mittaa kirjoittaneet blogiamme monien viikkojen ajan ja käsitelleet teksteissämme paljon erilaisia aiheita. Olemme pohdiskelleet muun muassa monikulttuurisuuden käsitettä, pakolaisuutta globaalina ilmiönä ja sitä, miten rasismi näkyy Suomessa. Olemme tarkastelleet pakolaisten reittiä Suomeen ja vastaanottokeskuksia perheiden näkökulmasta. Myös pakolaisperheiden tuet, maahanmuuttajien työllistymisen ongelmat, kielten opiskelu ja kolmannen sektorin tuki pakolaisille ja muille maahanmuuttajille ovat tulleet tutuiksi. Käsittelimme myös maahanmuuttoa lapsen näkökulmasta, tarkastelimme millaista on saapua Suomeen ilman huoltajaa ja toisaalta perehdyimme myös pakolaisäitien kotoutumiseen.

Blogimme aiheet ja teemat ovat herättäneet ajatuksia meissä kirjoittajissa, ja toivottavasti olemme onnistuneet välittämään uusia näkökulmia sekä herättämään ajatuksia myös teissä lukijoissa. Nyt on kuitenkin tullut aikamme kiittää teitä, jotka olette seuranneet tai käyneet lukemassa blogiamme. 😊

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi