Nytkö tämä jo loppuu? – Konditoria pH7

Tänä syksynä olemme työstäneet markkinointiviestintäsuunnitelmaa yhteistyökumppanillemme, Konditoria pH7:lle. Markkinointiviestintäsuunnitelman pohjaksi toteutimme lokakuussa asiakaskyselyn, jota olemme nyt loppusyksystä analysoineet.

Nyt kuitenkin analyysi alkaa olla valmis ja tavoitteena onkin enää kirjoittaa loppuraportti projektista sekä esittää tulokset yhteistyökumppanille. Mihin tämä syyslukukausi siis oikein katosi? Viikot ja kuukaudet ovat kuluneet kuin huomaamatta työn touhussa. Tässä vaiheessa katseet kääntyvätkin jo kevätlukukauden uusiin tuuliin ja tietenkin pian alkavaan joululomaan.

Vaikka onkin ihanaa jäädä lomalle keräilemään uutta energiaa ensi vuoden opintoja varten niin toisaalta on myös ikävää luopua upeasta projektitiimistämme. Olemme syksyn aikana luoneet tiiviin ja tehokkaan porukan, jossa yhteistyön tekeminen on ollut suoraan sanottuna mahtavaa! Tiimihenkemme on kaikunut ilmeisesti jopa pitkin kampuksen käytäviä, kun työskentelyluokastamme on kantautunut riemukasta naurua aina käytäville asti – tai näin ainakin ohjaajamme sanoi. Myös projektipäällikkömme kommentoi työtämme positiivisin mielin:

”Projekti Konditoria pH7:n kanssa oli erittäin mielenkiintoinen ja oli hienoa päästä tekemään asiakastutkimusta sekä pohtimaan markkinointiviestintää heille juuri tämän tiimin kanssa. Tiimi koostui huipputyypeistä ja jokainen antoi osaamisensa näkyä.”

Kuvassa mahtava projektitiimimme (lukuun ottamatta kuvaajaa eli minua), Konditoria pH7:n toimitusjohtaja Tony Hienonen sekä ohjaajamme Pirjo Lappalainen.

Kaiken kaikkiaan syksy on ollut opettavaista ja antoisaa aikaa, jonka voimme ylpeinä päättää jo ensi viikolla häämöttävään tulosten esittelyyn. Nyt jäämmekin enää jännittämään, pitääkö yhteistyökumppanimme projektin tuotoksesta yhtä paljoin kuin me ja ohjaajamme… No aivan varmasti pitää!

-Joanna, projektin sosiaalisen median sisällöntuottaja

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi