Betesdan somemarkkinointi-projekti on mutkatonta yhdessä tekemistä

Tammikuussa pyörähti käyntiin Betesda-säätiön sosiaalisen median markkinointiprojekti, jonka tavoitteena on kasvattaa 50-vuotiaan Betesda-säätiön näkyvyyttä ja tunnettuutta. Betesda on Laurea-ammattikorkeakoulun avainkumppani.

Betesda-säätiö on yksityinen ja yleishyödyllinen säätiö, joka tuottaa Uudellamaalla asumis- ja avopalveluja ikäihmisille, aikuisille vammaisille ja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä yleishyödyllistä kansalaistoimintaa. Betesda-säätiön kolmessa palvelukodissa Vantaalla, Lohjalla ja Sipoossa asuu 250 asukasta. Vakituisia työntekijöitä vuonna 1971 perustetussa säätiössä on noin 200. Somemarkkinoinnilla pyritään tavoittamaan entistä enemmän nykyisiä ja tulevia asukkaita, omaisia, työntekijöitä ja opiskelijoita. Projekti kohdennetaan Palvelukoti Jokelaan.

Betesdassa työskennellään suurella sydämellä moniammatillisessa tiimissä, huumoria unohtamatta. Palvelukotien asukkaat saavat elää turvallisesti oman näköistä elämäänsä upeissa puitteissa. Missiona on tukea heidän toimintakykynsä ylläpitämistä ja näin mahdollistaa mahdollisimman itsenäinen asuminen. Jokelassa asukkaiden ja työntekijöiden arki on elämänmakuista, ja tämä tulee myös vahvasti näkymään projektityön tuloksena sosiaalisen median kanavissa.

Projektitiimissämme toimii seitsemän opiskelijaa Hyvinkään kampukselta. Kaikki olemme aloittaneet liiketalouden opinnot tammikuussa 2022 eli tämä on meille ensimmäisiä projekteja. Jännittävää ja innostavaa päästä heti oikeaan työelämäprojektiin kiinni! Tiimiläisillä on jo ennestään monitaitoista työkokemusta ja laaja-alaista osaamista, myös sote-alalta. Myöhemmin keväällä selviää mitä uutta projekti on tuonut Betesdan somekanaviin!

Kuvaaja: Olli-Pekka Lehtinen

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi