RTV:läisyyttä ja sometähtiä etsimässä!

Lue lisää: RTV:läisyyttä ja sometähtiä etsimässä!

Meidän projektimme käynnistyi syksyllä loistavasti pienellä neljän hengen tehotiimillä. Projektin yhteistyökumppanina toimi Laurean avainkumppani RTV-Yhtymä Oy. Projektin aiheena oli työnantajamielikuvan ja työntekijäkokemuksen kehittäminen.

Tapaaminen RTV:llä

Tapasimme ensimmäisen kerran prebriiffissä ja huomasimme alkuun, että tiimi oli odotettua pienempi. Tiimin yhteishengen myötä tämä ei ollut ollenkaan huono juttu. Pienen tiimin myötä jouduttiin rooleja yhdistelemään, mutta hommat menivät loistavasti eteenpäin ja projekti eteni. Pienessä tiimissä korostui yksilön vastuunottaminen ja itseohjautuvuus. Jokainen tiimiläinen toimi myös muissa rooleissa, kuin vain omassa pääroolissa. Tämän vuoksi opimmekin paljon tiimin eri rooleista ja saimme kokemusta erilaisista tehtävistä.

Riihimäen myymälä

Toteutimme projektissa sisäisen kyselyn yrityksen työntekijöille. Tähän saimme hyvin osallistujia ja saimme kerättyä tietoa analysointia varten. Saimme paljon arvokkaita vastauksia ja nämä tulokset esittelimme yhteistyökumppanille. Kyselyn tarkoituksena oli selvittää, mitä RTV:läisyys työntekijöille merkitsee. Kyselyssä vastaajat saivat myös antaa kehitysehdotuksia työnantajalle.

Kuvasimme myös työntekijöiden uratarinoita ja mydayta. Näitä videoita on tarkoitus käyttää kesätyöntekijöiden rekrytointikampanjan yhteydessä ja ne tulevat myös RTV:n omille nettisivuille. Näihin videoihin saimme osallistujiksi mahtavat työntekijät RTV:ltä. Kuvauspäivä oli antoisa ja meininki siellä todella rento. Kuvattavat heittäytyivät täysillä tekemiseen mukaan ja toivat jopa lisäideoita kuvauksiin.

Seuraavaksi valmistaudumme projektiseminaariin.

Ihanaa joulun odotusta kaikille!

Terkuin Ella Korhonen, projektipäällikkö

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi