Tack och adjö

Hyvinvointiaiheinen blogimme on nyt tullut päätökseensä ja on aika kirjoittaa viimeinen postaus.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-11.png
Kuva: Pixabay

Olemme käsitelleet laajasti erilaisista näkökulmista omien mielenkiinnonkohteidemme mukaisesti hyvinvoinnin eri osa-alueita. Olemme halunneet nostaa esille erilaisia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin vaikuttavia asioita, kuten arjen rytmi, luovat ja toiminnalliset menetelmät, stressi sekä oman kehon ja mielen merkitys. Yhdessä postauksessamme perehdytään nuorten yleiseen haasteeseen, yksinäisyyteen, ja blogissamme on annettu vinkkejä myös kriisistä toipuvan läheisen auttamiseen sekä tukemiseen. 

Halusimme korostaa blogissamme mielen hyvinvointia, mutta samalla sivuutimme myös sosiaalista ja fyysistä hyvinvointia. Hyvinvoinnin parantaminen on yksi keskeinen tavoite sosiaalialalla ja toivommekin, että saitte postauksistamme uutta ajattelun aihetta ja kenties kiinnostuitte jostakin teemasta enemmän.

Kiitämme ilolla kaikkia kommentoijia ja postauksiemme lukeneita, ja toivotamme teille hyvinvoivaa loppu vuotta sekä tsemppiä arjen haasteisiin! 

Syksyisin terveisin, 

Jenni, Markus & Sara 

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi