Tervetuloa blogiimme!

Tätä blogia kirjoittaa kolme Laureassa toista vuotta opiskelevaa sosionomiopiskelijaa. Blogin nimi “Kurkusta alas” viittaa päihteiden käyttöön, jota tulemme käsittelemään blogissamme. Päihteiden kirjo on laaja, mutta tässä blogissa keskitymme pääsääntöisesti alkoholiin ja huumeisiin. Syvenymme esimerkiksi Suomalaiseen päihdekulttuuriin, sekä päihdepalveluihin. Lisäksi tulemme kertomaan omista kokemuksistamme blogin edetessä. Jokaisella meistä on kokemusta päihteiden väärinkäytöstä, joten aihe koskettaa meitä henkilökohtaisesti. Peilaamme ajatuksia omiin kokemuksiimme. Toivomme omakohtaisten kokemuksien toimivan vertaistukena sinulle, joka olet mahdollisesti kokenut jotain vastaavaa.

Tavoitteenamme on herättää keskustelua erilaisten teemojen ympäriltä. Toivomme teidän kommentoivan rohkeasti, mitä vain mieleen tulee. Omat kokemukset ja näkemykset ovat tervetulleita!

Tervetuloa lukemaan blogiamme 🙂

(Pixabay)

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi