Esittely ja tilannekatsaus – TikTok-videoiden tuottaminen ja promootiokampanjan suunnittelu

Olemme Laurean Hyvinkään kampuksen liiketalouden opiskelijoista koostuva projektitiimi. Projektissa päätavoitteemme on Laurean TikTok-tilin ja opiskelijoiden Facebook-ryhmän suosion ja käyttäjien sitoutuneisuuden kasvattaminen. Järjestämme myös Alumnien uratarinat -tapahtuman, josta kerromme lisää seuraavassa blogipostauksessa.

Lähdimme tuottamaan videoiden julkaisusuunnitelmaa etsimällä ja vertailemalla muiden korkeakoulujen sekä vastaavien organisaatioiden sisältöä sekä julkaisujen menestystä.

Projektissa on monipuolisesti tekemistä jokaiselle projektitiimin jäsenelle, ja olemme päässeet viikoittain harjoittelemaan sisällön tuottamista käytännössä. Videoiden tekeminen on ollut sekä hauskaa että vaativaa.

Projektin aikana olemme päässeet syventymään TikTok-sovelluksen toimintaan sekä sosiaalisen median sisällön tuottamiseen. Tässä vaiheessa projektia olemme julkaisseet viisi videota TikTokiin. 

Projektimme kolme eri osa-aluetta.

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi