Projekti: Tuusulan Rotaryklubin 50-vuotishistoriikki

Tämän syyslukukauden ajan olemme ahkeroineet Tuusulan Rotaryklubin 50-vuotishistoriikin parissa. Projektin tavoitteena oli tehdä Tuusulan Rotaryklubille nykyaikainen 50-vuotishistoriikki ja sen tarkoituksena on juhlistaa Tuusulan klubin 50-vuotistaivalta. Historiikin avulla pyritään saamaan ihmisiä kiinnostumaan ja tutustumaan toimintaan, erityisesti saada nuoria kiinnostumaan toiminnasta.

Toteutimme historiikin nettiversiona, jolloin sitä on helppo muokata myös jälkikäteen, ja se on kaikkien tavoitettavissa. Sen avulla on tarkoitus lisätä tietoisuutta Rotary-toiminnasta, ja erityisesti Tuusulan Rotaryklubin toiminnasta.

Kuva historiikin etusivusta

Toteutamme Tuusulan Rotaryklubin historiikin verkossa Wix-alustalla. Olemme tehneet historiikkiin mm. aikajanan klubin tärkeimmistä tapahtumista, tehneet presidenttiseinän kaikista klubin toiminnan varrella olleista presidenteistä sekä kirjoittaneet klubin tekemästä nuorisotoiminnasta ja muusta hyväntekeväisyydestä. Olemme pyrkineet tekemään historiikista kiinnostavan lisäämällä teksteihin kuvia ja lainauksia klubilaisten haastatteluista ja muistoista. Olemme halunneet tuoda esille historiikissa rotarien laajaa hyväntekeväisyystoimintaa, joka usein jää varjoon.

Teimme trailer-videon Tuusulan Rotaryklubin 50-vuotisjuhlagaalaan. Video on katsottavissa Tuusulan Rotaryklubin YouTube-kanavalta, jonka perustimme heille. Videossa oli esimakua tulevasta historiikista sekä klubilaisten haastatteluita. Video sai paljon kehuja ja tekemäämme työtä ihasteltiin. Rotaryt ovat aidosti iloisia tästä yhteistyöprojektista.

Tästä linkistä voit katsoa tekemämme trailer-videon Trailer-video

Tuusulan Rotaryklubin juhlataival huipentui 50-vuotiseen juhlagaalaan, joka järjestettiin Gustavelundissa. Projektistamme gaalassa olivat mukana projektipäällikkömme Noora Utriainen ja ohjaajamme Mervi Talonen. Puolustusministeri Antti Kaikkonen, Tuusulan kunnan kansliapäällikkö Virpi Lehmusvaara ja Rotarypiirin 1420 piirikuvernööri Raine Nikander toivat omat tervehdyksensä juhlatilausuudessa.

Juhlapuheissa nostettiin esiin Rotaryklubin toiminnan keskiössä olevia asioita kuten hyväntekeväisyys, nuorisotyö, yrittäjyys ja kestävä kehitys. Klubin jäsenten verkostojen sekä monipuolisen osaamin kautta he ovat saaneet mielenkiintoisia vierailijoita viikoittaisiin tapaamisiin.

– Harva klubi on saanut niin vaikuttavia vierailijoita Tuusulaan kuin Rotaryklubi, ja tästä voitte olla ylpeitä, totesi Virpi Lehmusvaara.

Kuva Tuusulan Rotaryklubin 50-vuotisjuhlagaalasta

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi