Laurean opiskelijat mukana henkilöstöjohtamisen projektissa

Joulu on jo nurkan takana ja projektit ovat loppumetreillä, tässä siis pientä tietoa mitä meidän projektissamme on tänä syksynä tehty meidän avainkumppanillemme StaffPoint Oy:lle! Projektimme toimeksiantona oli kyselyn tuottaminen työnantajamielikuvan ja perehdytykseen liittyvien odotusten selvittämiseksi. Projekti oli myös jatkotutkimusta 2020 tehtyyn työnantajamielikuvakyselyyn. Kyselyä jaettiin StaffPointin työntekijöille, Laurean opiskelijoiden WhatsApp-ryhmään ja se linkitettiin myös Laurean Facebookissa tehtyyn julkaisuun. Kyselyyn saimme lopulta 342 vastausta. 

Kyselyä analysoitiin Excelin avulla. Perus Excelin käyttö oli jo monille tuttua, mutta Excelin käyttö kysymysten analysoinnissa ja ristiintaulukoinnissa oli koko tiimille uutta. Saimme ohjausta Excelin käyttöön ja onnistuimme saamaan ristiintaulukointia yksityiskohtaisempien vastauksen saamiseksi. Kyselyn vastauksista saimme selville, että perehdytettävät haluisivat entistä enemmän henkilökohtaisempaa perehdytystä, itsenäisen verkossa opiskeltavan perehdytyksen sijaan. 

Keväästä poiketen, olemme saaneet toteuttaa projektia rajoitusten mukaisesti Hyvinkään kampuksella. Kampuksella työskentely on koettu paljon antoisammaksi tiimihengen ja jaksamisen puolesta ja olemme saaneet paljon laadukasta materiaalia yhteistyökumppanille syksyn aikana. 

Suuret kiitokset avainkumppani StaffPointille ja rauhallista joulun odotusta! 

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi