Somemarkkinointi ja työnantajamielikuva

Moi, Suoritamme somemarkkinointi ja työnantajamielikuva -projektia, jossa yhteistyökumppanina toimii Laurean avainkumppani Helsingin Seniorisäätiö.

Projektissa luomme Helsingin Seniorisäätiön TikTok –tilille sisältöä. Olemme olleet tiiviissä yhteistyössä yhteistyökumppanimme kanssa ja yhdessä käyneet läpi projektitiimin ideoimaa sisältöä. Olemme myös projektitiimin kanssa tutustuneet TikTokiin ja pinnalla oleviin trendeihin.

TikTok sisällön ideoinnin ohessa olemme kirjoittaneet ensimmäisen tietoperustan, joka tukee projektin toteutusta. Tällä hetkellä meillä on työn alla toinen tietoperusta.

Pääsimme vierailemaan Helsingin Seniorisäätiön Pohjois-Haagassa sijaitsevassa Mariankodissa, jossa kuvasimme kaksi ensimmäistä TikTok-videota.

Helsingin Seniorisäätiön löydät TikTokista nimimerkillä: seniorisaatio

Mukavaa syksynjatkoa 😊

Toivottaa somemarkkinointi ja työnantajamielikuva -projektitiimi!

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi