Koronasta ja karanteenista laskentatoimen projektitiimissä.

Kirjoitin projektiblogia edelliskerran helmikuussa ja aiheeni oli laskentatoimen projektitiimimme lähiopetuspäivä, joka johti koko tiimin kahden viikon mittaiseen korona karanteeniin. Kevätlukukausi on mennyt joutuisasti ja kirjanpidon projektimme on edennyt Teamsin välityksellä, kuten varmasti monen muunkin opiskelijan opinnot etäohjeita noudattaen. Suomen hallitus on lupaillut koronarajoitusten purkusuunnitelmaa kesää kohden, toki koronaepidemian tilannetta seuraten. Jokohan syksyllä starttaavat projektit ja niiden ohjauspäivät voidaan järjestää entiseen normaaliin tyyliin?

Kerron projektitiimimme kokemuksia kootusti kahden viikon mittaisesta kotikaranteenista ja koronapositiivinen, sairaana olleen henkilön kuvailuun voinnistaan.

Kokemus korona karanteenista oli kaikilla lähinnä tylsähkö, toisaalta perheen läsnä ollessa karanteeni ei ollut totaalista muusta maailmasta eristyksessä oloa. Korona karanteenissa oli hyvin aikaa ahertaa koulutehtävien parissa ja käydä yksin metsälenkeillä. Koronavirukseen sairastunutta projektitiimin jäsentä lukuun ottamatta kaikki muut pysyttiin altistumisesta huolimatta terveinä. Ohjeistuksen mukaisesti jokaisen tuli käydä negatiivisessa koronanäytteenotossa ennen opiskeluihin ja töihin paluuta.

Koronaviruksen sairastanut projektitiimin jäsen sairasti viruksen omalla kohdallaan lievin oirein ja on toipunut ennalleen. Hän jopa osallistui sairaana ollessaan Teams ohjaukseen projektipäivänä iloisena itsenään. Korona oireena hänellä oli väsymystä, kuumetta ja makuaistin menetys.

Loppu hyvin, kaikki hyvin 😊    

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi