Out of the box -ajattelumallilla tuloksia Treenarisi projektissa

”Toivoisimme laajemman palvelualueen, erilaista osaamista jo olemassa olevan osaamisen lisäksi sekä haluaisimme sitouttaa uudet personal trainerit yritykseemme.” Tässä on kiteytettynä ajatukset, joita saimme yhteistyömallin kehittämisen tueksi Treenarisi yrittäjiltä. Tarkoituksena oli siis löytää yhteistyömalli siihen, että Treenarisi saisi lisää personal trainereita omalle verkkosivualustalleen.

Yhteistyömallin rakentaminen oli mukava haaste tiimillemme, sillä tähän ei kenelläkään ollut suoraa vastausta takataskussa. Lähdimmekin tutkimaan mahdollisia yhteistyömalleja, joita voisi hyödyntää projektissa. 
 
Franchise yhteistyömalli oli ensimmäinen vaihtoehto, jota tiimi lähti selvittämään. Se on kuitenkin hieman kankea ja joustamaton tähän tarkoitukseen. Sovelsimmekin franchise yhteistyömallia kaikin tavoin, mutta sitten pohdimme, että freelance yhteistyömalli voisi olla joustavampi, sekä sopivampi Treenarisi toimintaan. Yhdellä tiimin jäsenellä on juristi kaverina, joka on erikoistunut sopimusmalleihin. Tiimi sai hyvää ja arvokasta tietoa kokeneelta asiantuntijalta. Loistava veto! 
 
Parhaat ideat syntyy usein ”out of the box” ajattelumallista ja siitä, että kokeilee jotain erilaista. Hyvät ideat voivat syntyä varsinkin avoimen keskustelun avulla, jossa tulee ulkopuolistenkin mielipiteitä esille.  

 
-Treenarisi Dream team 

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi