#Pintavesipelastajien laiva lähestyy satamaa! – Projektin loppuvaihe Teknoinfra Oy

Pintavesipelastajien projektitiimin matka lähestyy loppuaan, satama häämöttää jo horisontissa. Laivan lipuessa rauhallisesti kohti satamaa on aika pysähtyä pohtimaan, mitä projektissa on saatu aikaiseksi.

Laivan kannelta tähtitaivasta kohti katsellessa nousee kutkuttava ajatus, mitä jos astrologia tietäisikin mihin tästä mennään?

Kuvassa teksti: Vesimies-By-Pintavesipelastajat. Kuvan keskellä on Vesimaljakko josta kaadetaan vettä, taustalla meri ja purjevene
Vesimies By Pintavesipelastajat

VESIMIES: Tällä viikolla sinä olet jonkin uuden edessä. Odotat sitä täynnä innostusta ja myönteistä jännitystä. Sinä saat aikaiseksi juuri niin paljon kuin haluat. Sinun täytyy vain haluta, mutta aina se ei ole niin helppoa. Sinä puhut mielellään, kaikkien kanssa ja kaikesta. Muut eivät välttämättä ole yhtä innoissaan, ja välillä voitkin huomata, ettei sinua kuuntele kukaan.

MTV uutiset.fi, Vesimies

No, vitsi vitsinä. Vaikka horoskoopit voivat olla kiinnostavia, me pintavesipelastajissa emme usko horoskooppeihin, vaan teemme itse tulevaisuutemme. Pintavesipelastajien laivan ruumaan on nimittäin lastattu roppakaupalla arvokasta tietoa: usean työtunnin tuotoksena syntynyt markkinointi- ja myyntisuunnitelma pintavesien poistokouruille.

Tulevaan on hyvä varautua, mutta täysin sitä ei voi ennustaa. On tärkeää, että työskentelee suunnitelmallisesti. Esimerkiksi asiakkaiden kartoittaminen ja segmentointi on jatkuva prosessi. Maailma muuttuu jatkuvasti teknologian kehittyessä ja esimerkiksi korona sekoitti aaltoja täysin.
Jälkiseuranta on erittäin tärkeä osa koko prosessia. Jälkiseurantaan kuuluu seurantajakson lopussa toteutettava analyysi, joka kertoo, miten on onnistuttu ja mitä toiminnassa pitäisi vielä kehittää.

Ihmiset, jotka antavat tapahtumien ja olosuhteiden määrätä elämänsä kulun, elävät reaktiivisesti. He eivät ole elämänsä herroja, he vain reagoivat elämään.

Stedman Graham (Amerikkalainen puhuja, kirjailija, kouluttaja ja liikemies)

Haikein ja iloisin mielin pintavesipelastajatkin saattavat projektin päätökseen ja laivan satamaan. Kun laiva vaihtaa omistajaa, toki mielessä pyörii ajatus, miten laivamme jatkossa voi. Voimme kuitenkin olla iloisin mielin, sillä koemme markkinointi- ja myyntisuunnitelmamme olevan hyvä, ikään kuin laivan käyttöopas, jolla merenkulku luonnistuu jatkossakin. Matka on ollut antoisa ja pääosin myötätuulinen. Vaikka aallokkoja merellä oletetustikin on ollut, aluksemme ei missään vaiheessa kuitenkaan kääntynyt kanaaliin poikittain.

Merkin suurimpiin vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti idearikkaus. Vesimies suhtautuu uuteen ennakkoluulottomasti, ja tulevaisuus näyttää hänen silmäänsä aina valoisalta. Vesimies onkin loistava tsemppari, koska hän jaksaa luottaa parempaan huomiseen

Is.fi Me naiset, Vesimies

Mukavaa alkavaa kesää toivottaa koko pintavesipelastajien tiimi!

Lähteet:
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vesimies/3353070#gs.ywezs3

https://www.is.fi/menaiset/horoskooppi/art-2000006563495.html Me Naiset 2020.

https://stedmangraham.com/

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi