Markkinointitutkimus keväällä 2022 aloittaneille Laurean opiskelijoille

Kevät lukukaudella toteutettiin projekti nimeltä markkinointitutkimus. Projektin tehtävänä oli laatia kysely ja analysoida vastaukset. Samalla saimme yhteistyökumppanilta tehtävän järjestää Alumnien uratarinat-tilaisuuden. 

Projektissa oli viisi jäsentä: Julia projektipäällikkö, Jonna varaprojektipäällikkö, Saara sihteeri, Polina viestintävastaava ja Veera hyvinvointivastaava. Aloitimme kaikki opiskelut tammikuussa 2022. 

Nimeni on Polina ja haluan kertoa tämän projektin sujuvuudesta ja etenemisestä. Blogissani kerron lyhyesti Alumnien uratarinat-tilaisuudesta, miten se on suunniteltu ja tapahtunut. Tämän lisäksi kerron miten on toteutettu markkinointitutkimus, miten se suunniteltiin ja mihin lopputulokseen päädyimme. 

Seuraavana julkaisen tiimihaastattelun, jossa tiimin jäsenet kertoivat oman näkemyksen projektin kulusta ja tunnelmasta. Lisäksi he jakoivat vinkkejä tuleville uusille opiskelijoille. Nähdään seuraavissa julkaisuissa. 

Projektitiimi: Julia Vu, Saara Sollman, Jonna Voutilainen, Veera Mäkelä ja Polina Soykina

Ohjaaja: Pirjo Lappalainen

Kirjoittanut: Polina Soykina

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi