PROJEKTI HELSINGIN SENIORISÄÄTIÖN KANSSA

Moikka!

Syyslukukausi alkaa lähestyä loppuaan ja projekteja aletaan viimeistelemään. Suoritamme somemarkkinointia ja työnantajamielikuva -projekti. Toimeksiantajana projektissa toimii Helsingin Seniorisäätiö. Projektiryhmään kuuluu kuusi opiskelijaa ja ohjaajana on Mervi Talonen.

Elokuussa pre-briiffissä projektitiimi tapasi toisensa ja pääsimme tutustumaan alkavaan projektiin. Briiffissä pääsimme Teamsin välityksellä tapaamaan toimeksiantajan ja keskustelemaan projektin toimeksiannosta. Projektin tavoitteena on ollut luoda sisältöä Seniorisäätiön TikTokiin ja luoda somemarkkinointisuunnitelma TikTok-tilille. Teimme Säätiölle kolme TikTok-videota, jotka kuvasimme Seniorisäätiön Pohjois-Haagan toimipisteessä. Helsingin Seniorisäätiön löydät TikTokista nimimerkillä seniorisaatio. Lisäksi teimme Seniorisäätiölle somemarkkinoinnin käsikirjan.

Projektin aikana olemme myös kirjoittaneet kaksi tietoperustaa, jotka ovat tukeneet projektin toteutusta. Aiheina on ollut muun muassa markkinointi, sisällöntuotanto, brändi ja digitaaliset työmarkkinat: markkinointi ja rekrytointi sosiaalisessa mediassa. Olemme suorittaneet myös osaamisen näytöt.

Projektista olen oppinut muun muassa markkinointia etenkin somemarkkinointia ja TikTokin käyttöä. Lisäksi olen saanut tietoperustojen avulla valtavasti markkinointia tukevaa teoreettista tietoa. Olen myös kehittynyt kirjoittamisessa ja esiintymisessä.

Helsingin Seniorisäätiölle kiitokset mukavasta projektista ja yhteistyöstä. Mukavaa joulunodotusta!

Toivottaa somemarkkinointi ja työnantajamielikuva -projektitiimi

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi