Päätösmalja

Haluamme kiittää kaikkia blogia seuranneita ja kommentoinneita! Käsittelimme blogissa kattavasti erilaisia päihteisiin, etenkin alkoholiin, liittyviä teemoja monipuolisista näkökulmista. Oli mukava lukea teidän kirjoittamia kommentteja, jotka saivat aiheiden ympärille lisää keskustelua.

Kolme viimeistä blogipostausta olivat hieman henkilökohtaisempia ja meistä oli mukava huomata, että ne saivat positiivisen vastaanoton. Vaikka kaikilla meillä oli erilainen tarina, niin pystyimme silti kokemaan samaistumisen tunteita toistemme kirjoituksiin. On tärkeää käsitellä omat kokemukset niin, että niitä voi hyödyntää voimavaroina tulevassa sosionomin työssä. Meistä oli yllättävä sattuma, että kaikilla meillä oli lapsuudesta kokemuksia läheisen päihteidenkäytöstä, mutta toisaalta ajattelemme sen kertovan siitä, että päihteiden ongelmakäyttö on valitettavan yleistä. Blogin kirjoittamisen kannalta saattoi olla jopa helpottavaa, että meillä kaikilla oli samaistuttavia kokemuksia.

Blogin kirjoittaminen oli meidän mielestämme mielekästä ja koimme sen antavan valmiuksia ammatilliseen vaikuttamiseen. Ajattelemme, että voisimme tulevaisuudessakin kirjoittaa työn yhteydessä, jotakin tämän kaltaista. Meistä on ollut mielenkiintoista seurata myös muiden kirjoittamia blogeja!

Kohottakaamme malja yhteisen blogitapaileen päättymisille ja yhteiselle matkalle!

Kuva: Pixabay

Suurin osa Showcasen blogeista on toteutettu osana Laurean opintojaksoja. Koko koulutustarjontaamme voi tutustua nettisivuillamme. Tarjoamme kymmenien tutkintoon johtavien koulutuksien lisäksi myös paljon täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia sekä yksittäisiä opintojaksoja avoimen AMK:n kautta!

Kommentoi