Miten yhdistää ravintoloiden ympäristöystävällisyys ja asiakasuskollisuus – virtuaalitapahtuma 9.6.2021 Kommentoi / Mission Zero Foodprint / Kirjoittaja Mission Zero Foodprint / 24.6.2021 30.12.2021 / Asiakaskokemus, Asiakasuskollisuus, Hiilijalanjälki, Mission Zero Foodprint, Ravintolat, ruoka, Ympäristöystävällisyys
Mallinnusta BarLaureassa Kommentoi / Mission Zero Foodprint / Kirjoittaja Mission Zero Foodprint / 27.2.2021 30.12.2021 / BarLaurea, Hiilijalanjälki, Kasvisruoka, Mallinnus, Mission Zero Foodprint, Ruokahävikki
Vuosi käyntiin pilottiravintoloiden Bootcampilla Kommentoi / Mission Zero Foodprint / Kirjoittaja Mission Zero Foodprint / 17.2.2021 30.12.2021
Kuluttajaviestinnän työpajoissa pohdittiin vaikuttamiskeinoja Kommentoi / Mission Zero Foodprint / Kirjoittaja Mission Zero Foodprint / 15.12.2020 30.12.2021
Ravintoloiden hiilijalanjälki -työpajoissa piirrettiin polkuja vähähiilisempään toimintaan Kommentoi / Mission Zero Foodprint / Kirjoittaja Mission Zero Foodprint / 3.11.2020 30.12.2021 / Hiilijalanjälki, Mission Zero Foodprint, Ravintolat, tki, yhteiskehittäminen
Miten hiilijalanjälkeä mitataan ravintoloissa? Kommentoi / Mission Zero Foodprint / Kirjoittaja Mission Zero Foodprint / 14.7.2020 30.12.2021 / ammattikeittiöt, hiilijalanjäljen mittaaminen, Hiilijalanjälki, hiilineutraali, Mission Zero Foodprint, Ravintolat
Ruokahävikkiä voidaan vähentää mittaamalla Kommentoi / Mission Zero Foodprint / Kirjoittaja Mission Zero Foodprint / 1.6.2020 30.12.2021 / Luke, Lukeloki, Mission Zero Foodprint, Ravintolat, Ruokahävikki
Mission Zero Foodprint – Energiatehokkuus työpajan tuotokset Kommentoi / Mission Zero Foodprint / Kirjoittaja Mission Zero Foodprint / 25.5.2020 30.12.2021 / Energiatehokkuus, Mission Zero Foodprint, tki, yhteiskehittäminen
Mission Zero Foodprint- Hävikkityöpajan antia Mission Zero Foodprint / Kirjoittaja Mission Zero Foodprint / 20.5.2020 30.12.2021 / Hävikki, Mission Zero Foodprint, Ravintolat, Ruokahävikki, tki, yhteiskehittäminen
BarLaurean työkalut hävikinhallinnassa Kommentoi / Mission Zero Foodprint / Kirjoittaja Mission Zero Foodprint / 12.5.2020 30.12.2021